Selasa, 14 September 2010

Tolong !!! Cam ner nak wat ni?

Pagi ini saya dimaklumkan oleh Eda bahawasanya ruangan follower pada blog saya tidak kelihatan. Siap Eda buatkan satu entry sementara untuk menunjukkan pada saya situasi berkenaan.

Gambar berikut menunjukkan ruangan berkenaan kosong... ;(



Tetapi apabila saya buka blog saya; yang kelihatan ini pulak...



Terima kasih pada Eda yang bersusah-payah memaklumkan saya. Ada sesiapa yang dapat bantu? (Ada ke orang time raya cenggini?)

4 ulasan:

  1. sy bukak ok je widget follower tu, nampak je...

    BalasPadam
  2. Mama Aizara: Tu yang musykil tu.. Ada gak try blogwalking. Rasanya masalah ni bermusim kot. Sebab ada blog lain yang Hanum tengok pun bahagian followernya hilang..

    Saja main hide n seek raya-raya ni...

    BalasPadam
  3. hhaha..kelakar kan..
    mungkin die main sorok2 jap je kot..
    nnt lepas ni okey..

    tunggu dan lihat je..
    tapi siyes mmg pelik..
    ke pc eda yg kena virus..
    huhuhu

    BalasPadam
  4. pelik tapi benar.. hahaha sat lagi baiklah tu

    BalasPadam