Jumaat, 16 Julai 2010

Contest Mata Menawan



Kali ini saya terima pelawaan Mama Aizara untuk menyertai peraduan Mata Menawan anjuran Fatencumyl... Tetapi saya ni jenis yang tidak berapa suka bergambar. Akhirnya saya ambil gambar perkhawinan saya (hehehe).



Seterusnya saya nak tag dua adik-beradik ni:-

1. Cik Chup
2. Cik Yatie SB

Hadiah yang ditawarkan:-


Pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.


Referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)

Dah siap....oopsss.. kredit untuk Cik Sally yang tolong scan..

6 ulasan:

  1. haha, sgn je. nnt org try buat yg tbaik.

    BalasPadam
  2. tak sabo nk tgk.. hehehehe
    cepat ek, sebelum akak Jumaat depan ek..

    BalasPadam
  3. huhu~
    mate org sepet..
    xmenawan pon O_O hihi
    tp rse nk try gak..:P

    BalasPadam
  4. kita serupa... yeyeye... tak sabo nak tgk cubaan korang

    BalasPadam
  5. masuk untuk suka-suka je kak...kan???
    mcm tau je kite ni xmenang huhuhuh...

    BalasPadam
  6. mama aizara: suka2... layan kengkawan...

    BalasPadam