Rabu, 1 September 2010

Pesta Belon Panas @ 29 Ogos 2010



Tajuk entry macam gah sangat tetapi sebenarnya kisah anak-anak dan sepupu mereka. Pagi-pagi Ahad dah kecoh dok main belon ni.. bukan belon panaslah tapi... tapi suku-sakat gak ..ngeee..



Tengok tu, asyik sungguh Hazizi dan Eimran. Kakaknya sedang leka buat latihan, menulis. Nour gemar sangat menulis nombor satu dan kosong. Kekadang tengok macam kod matriks.. Hahahaha



Lama jugaklah kakaknya tidak kisahkan orang lain, leka menulis. Bagus! Semoga kekal menyintai ilmu.. Amin.



Yang ni post daripada Hazizi dan Eimran. Eimran kenapa sengih macam tu sekali?



Husna pula kena "kurung", sian dia tapi tetap maintain cool...

8 ulasan:

  1. bukan belon yang panas sangat ...
    sebenarnya saja bikin panas................ hahaahahaha

    BalasPadam
  2. haha~ ingtkan belon panas ape la td..
    he he he..
    mmg k.anum bikin panas..haha

    BalasPadam
  3. yatie: hahaha .. lama tak nyakat korang :P

    BalasPadam
  4. K.anum : huhu windu nk nyakat ke? bestnye..huhu
    kat sne xde yg buleh di sakat?

    BalasPadam
  5. yatie: kat sini? hahaahha. Tak boleh mesra sangat macam kat sana. Sebab baru lagi.

    BalasPadam
  6. lor.. bila masa mak amik gambo anak ummi nih.. dh la x mandi lagi.. busyuk la syg..

    BalasPadam
  7. Akak: Pagi2 buta dah ngadap mende alah ni hahaha

    BalasPadam